fbpx

Samsung Galaxy Note 10e dikhabar hadir dengan bateri lebih besar berbanding Galaxy S10e

Baru-baru ini, terbocornya gambaran rekaan Samsung Galaxy Note 10 secara keseluruhannya. Gambaran tersebut menunjukkan peranti itu mempunyai rekaan skrin berlubang untuk kamera hadapan dan rekaan menegak pada kamera utamanya.

Bukan itu sahaja, khabar angin lain juga mengatakan, Samsung Galaxy Note 10 bakal ditawarkan dalam dua model iaitu Samsung Galaxy Note 10e, sebuah model asas dan Samsung Galaxy Note 10 Pro, sebuah model premium.

Samsung Galaxy Note 9

Terbaru, ura-ura mengatakan penawaran pada model asas Note 10 itu akan hadir dengan bateri berkapasiti 3,400mAh dan skrin sebesar 6.28 inci.

Beberapa individu daripada GalaxyClub.nl telah menjumpai nombor model bateri sebenar yang dikatakan berkait rapat dengan Samsung Galaxy Note 10e itu.

Gambaran rekaan Samsung Galaxy Note 10

Bukan itu sahaja, penemuan serupa pada bulan lalu juga menunjukkan wujudnya kemungkinan model premium bagi siri Note 10 dan ia bakal tersedia dengan bateri berkapasiti 4,500mAh skrin seluas 6.75 inci.

Jika khabar angin terbabit adalah benar, Samsung cuba untuk membolehkan seramai pengguna memiliki peranti itu dengan harga yang lebih murah seperti Samsung Galaxy S10e.

Samsung Galaxy S10e

Seperti model dari siri Note sebelumnya, Samsung Galaxy Note 10 dijangka akan dilancarkan sekitar bulan Ogos 2019 nanti.

Sumber: GSM ARENA

BACA  Qualcomm U-Turn, Takkan Gunakan Kilang Samsung Untuk Snapdragon 865