Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Mac, 2021

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Promosi sehari Xiaomi di Lazada Mid Year Festival pada 12 Julai

Xiaomi turut tidak melepaskan peluang menyertai kemeriahan jualan Lazada Mid Year Festival yang akan berlangsung pada hari Jumaat, 12 Julai 2019. Selama satu hari, Xiaomi akan membuat tawaran istimewa yang hanya boleh didapati di Stor Xiaomi di Lazada sahaja.

Tawaran terbaik datang dalam masa terhad. Hanya 2 jam, dari pukul 12 tengah malam hingga 2 pagi, Xiaomi akan mengadakan jualan kilat di mana tiga produk diberi tawaran istimewa, iaitu:

Dengan LazadaCare Plus, pembeli menerima tambahan jaminan tahun ke-2, serta 1 tahun perlindungan kerosakan tidak sengaja, yang merangkumi baikpulih di pusat servis rasmi dengan peralatan asli. Anda boleh kenali tentang LazadaCare Plus lebih lanjut di sini.

Seterusnya, Xiaomi menawarkan lebih banyak produk dengan harga istimewa dan hadiah percuma sepanjang hari. Pengguna boleh mendapatkan tawaran ini selama 24 jam. Produk yang terlibat ialah:

Semua produk dalam tawaran ini tersedia selagi stok masih ada. Agar tidak terlupa, anda juga boleh meletakkan produk yang mahu dibeli siap-siap ke dalam cart sekarang, dan membuat bayaran dengan tawaran istimewa pada 12 Julai nanti. Tetapi cepat, kerana stoknya terhad.

BACA  WhatsApp tangguh wajibkan pengguna terima syarat baru, dari 8 Februari ke 15 Mei

Anda boleh melihat semua promosi yang ditawarkan di Stor Xiaomi di Lazada.