fbpx

Menangi Reno 10x Zoom Edisi Barcelona dalam pertandingan fotografi Oppo

Oppo sangat berbangga dengan kualiti kamera dalam telefon pintar keluaran mereka. Bagi mengetengahkan lagi kehebatan kamera di telefon Oppo, mereka kini mengadakan pertandingan fotografi ‘Beyond Your Vision Photography Contest’ yang menyediakan hadiah bernilai RM95,000.

Pertandingan ini terbahagi kepada lima kategori sebagai tema fotografi iaitu:

  1. Story of The World #StoryofTheWorldxOPPOmy
  2. Story of Creativity #StoryofCreativityxOPPOmy
  3. Story of The Night #StoryofTheNightxOPPOmy
  4. Story of The People #StoryofThePeoplexOPPOmy
  5. Story of Patriotism #StoryofPatriotismxOPPOmy

Pertandingan ini berjalan dari 22 Julai hingga 21 Ogos 2019. Gambar yang diambil perlu dimuat naik ke akaun instagram dan ditetapkan Public. Anda boleh menghantar sebanyak mungkin penyertaan, tetapi harus menurut kategori di atas.

Untuk menyertai pertandingan ini, pengguna hanya boleh menggunakan telefon pintar Oppo dan memastikan terdapat watermark Oppo pada gambar yang dihantar. Syarat dan terma penuh pertandingan boleh dirujuk di sini.

Hadiah yang disediakan berupa Oppo Reno 10x Zoom Edisi FC Barcelona, Oppo Reno, Oppo F11 Pro, set fon kepala wayarles O-Free, jam pintar Coros Pace dan beg Barcelona.

Oppo Malaysia telah mengumpulkan tiga jurugambar terkemuka sebagai hakim pertandingan ini. Mereka ialah Keda. Z Feng, Alex Tan dan Grey Chow. Pemenang akan diumumkan pada 22 Ogos 2019 di laman web Oppo dan media sosial Oppo.

Untuk maklumat lanjut tentang pertandingan, layari laman Oppo Beyond Your Vision.

Oppo turut bekerjasama dengan pihak media serta rakan e-dagang Oppo untuk menjalankan pertandingan berlainan secara khusus. Mereka ialah Sin Chew Daily, Oriental Daily, Berita Harian, EraFM, Lazada, Shopee, ZingGadget, Technave dan Wiser. Layari laman web mereka untuk maklumat lanjut.

BACA  Mi Note 10 dan Mi Note 10 Pro dengan kamera 108MP akan dilancar di Malaysia bulan depan