Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Aug, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Hadiah percuma dan banyak hadiah tambahan menanti pembeli Honor di bulan Merdeka

Honor Malaysia hari ini mengumumkan kempen merdeka di seluruh negara menersi kempen Sambutan Berganda Merdeka ke-62. Hadiah bernilai RM620,000 menanti pembeli telefon pintar Honor dalam bentuk hadiah percuma dan cashback.

Hari ini juga menandakan bermulanya penjualan Honor 20 Pro di Malaysia. Telefon ini dijual pada harga RM2,299 dengan pelbagai keistimewaan tambahan. Pembelian dalam talian di Stor HiHonor dan Stor Rasmi Honor di Shopee, akan menerima hadiah berupa Honor Band 3 dan Honor Flypods Lite.

Manakala pembelian di Stor Experience Honor dan rakan pengedar bermula dari 17 Ogos, akan menerima hadiah percuma berupa beg bagasi premium, speaker bluetooth, dan selfie stick. Selain itu, pembeli Honor 20 Pro juga menikmati jaminan tambahan tahun ke-2.

Untuk model lain, kempen Merdeka ini yang berjalan dari 15 Ogos sehingga 16 September, menyediakan hadiah percuma dari Honor Malaysia. Senarai model terlibat dan hadiah percumanya adalah seperti berikut:

  • Honor 20 – Beg bagasi premium
  • Honor View20 – Beg bagasi premium
  • Honor 20 Lite – Cashback RM50, Powerbank Quick Charge 10,000mAh, Adaptor Universal
  • Honor 10 Lite – Cashback RM80, Beg kalis air, Set percutian 3-dalam-1
  • Honor 8X – Powerbank Quick Charge 10,000mAh, Adaptor Universal
  • Honor 8C – Beg kalis air, Adaptor Universal
  • Honor 7S – Set percutian 3-dalam-1

Selain itu, pembeli mana-mana model telefon pintar di atas berpeluang memenangi hadiah tambahan menerusi permainan “tikam”. Terdapat lebih 10,000 hadiah disediakan seperti Honor Band 4, Honor Band 4 Running, kotak hadiah Honor dan banyak lagi.

Selain Honor 20 Pro, Honor Malaysia turut memberikan jaminan tambahan tahun ke-2 kepada tiga lagi model lain iaitu Honor 20 Lite, Honor 20 dan Honor View20.

BACA  Snapdragon 865+ diumumkan, ia lepasi takat clockspeed 3Ghz

Segera ke Stor Experience Honor dan rakan pengedar berhampiran, atau layari laman web HiHonor dan Shopee untuk mendapatkan telefon pintar Honor dengan promosi istimewa ini.