Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Aug, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Diskaun sehingga RM500 untuk telefon pintar di jualan kilat Oppo

Selepas mengumumkan Jualan Merdeka khusus untuk warga emas dan cabutan bertuah Oppo Merdeka Fiesta, kini Oppo menambah satu lagi tawaran menarik untuk meraikan Bulan Kemerdekaan. Dari 22 Ogos hingga 2 September, Oppo akan mengadakan jualan kilat setiap hari, menawarkan diskaun untuk beberapa produk keluaran mereka.

Antara telefon pintar yang akan dipotong harga untuk waktu terhad ialah telefon pintar OPPO R17 Pro, A7, A3s serta aksesori seperti Powerbank Olike dan dashcam Olike. Jualan kilat ini akan dibuka dari pukul 6 petang sehingga 10 malam setiap hari. Jadual produk yang akan terlibat dalam jualan kilat ini ialah:

Semua jualan kilat ini boleh didapati di laman khas Oppo Malaysia National Day Flash Sale.

Selain jualan kilat di atas, Oppo juga memberikan hadiah percuma istimewa untuk pembelian telefon pintar Oppo Reno dan Oppo F11. Pembeli Oppo Reno dan Oppo Reno 10x Zoom akan menerima Beg Reno dan perlindungan skrin selama setahun. Manakala pembeli F11 Pro pula akan menerima Beg Reno secara percuma.

Tawaran hadiah percuma ini boleh didapati di Stor Konsep Oppo, Pengedar Sah Oppo, Stor Rasmi di Lazada dan Shopee, serta di Celcom, Digi dan Maxis.

Jika anda membeli mana-mana telefon pintar Oppo dari 1 Ogos sehingga 2 September 2019, jangan lupa untuk menyertai cabutan bertuah Oppo. Pergi ke mana-mana Stor Konsep Oppo bersama resit pembelian dan anda menerima satu peluang untuk memutarkan Wheel Of Fortune.

Banyak juga tawaran hebat dari Oppo untuk bulan Ogos ini. Jika anda berminat dengan telefon pintar Oppo, jangan terlepas untuk mendapatkannya menerusi jualan kilat, kemudian sertai cabutan bertuah Oppo.

BACA  Galaxy Note 20 dan beberapa peranti Samsung akan dilancarkan pada 5 Ogos