Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Dec, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Honor Magic Watch 2: Maklumat Penjualannya Di Malaysia

Kembar kepada Huawei Watch GT 2 kini sah masuki pasaran Malaysia. Berbekalkan ketahanan bateri sehingga 2 minggu lamanya. Ia adalah gajet hibrid yang menggabungkan jam tangan pintar dengan gelang kecergasan. Di Malaysia, ia boleh didapati pada harga bermula RM699 mengikut pada jenis tali.

Harga Honor Watch Magic:

Honor hanya membawa masuk varian 46mm ke Malaysia dan boleh mula didapati pada 20 Disember 2019 ini untuk pilihan Charcoal Black. Varian Flax Brown akan dibawa masuk pada satu tarikh yang akan diumumkan kemudian.

Honor Watch Magic 2 ini hadir dengan paparan AMOLED sebesar 1.39″ yang peka sentuhan. Seperti yang diberitahu tadi, ia miliki hayat bateri sehingga 14 hari bergantung pada penggunaan. Antara ciri unik produk ini adalah ia miliki mikrofon dan speaker di atas badannya. Ia boleh digunakan untuk menjawab panggilan terus daripada pergelangan tangan.

Macam Huawei Watch GT2, ia menggunakan SoC Kirin A1 yang menyokong Bluetooth 5.1 serta GPS. Ketahanan airnya berada pada tahap 50 meter yang menjadikannya sesuai dibawa ketika aktiviti berenang.

Honor Watch Magic 2 disebelah HUAWEI Watch GT2

Walaupun dia dan Huawei Watch GT2 menggunakan APP telefon yang sama, Watch Magic 2 menerima set muka jam yang berlainan. Tambahan lagi, fungsi Virtual Pacesetter yang ada padanya, tiada pada kembar Huawei-nya.

BACA  AirAsia mahu bangunkan Super App saingi Grab, Gojek, Wechat