Dapatkan Jabra Elite 45e percuma dengan membeli Jabra Elite Active 75t sempena Hari Bapa

Sambutan Hari Bapa tahun ini boleh diserikan dengan pemberian hadiah berupa fon kepala wayarles Jabra. Sempena Hari Bapa, Jabra kini mengadakan promosi beli 1 percuma 1, untuk pembelian fon kepala TWS mereka, Jabra Elite Active 75t.

Promosi eksklusif ini hanya boleh didapati di Stor Jabra di Lazada, dari 13 hingga 21 Jun 2020. Dengan setiap pembelian Jabra Elite Active 75t, pembeli akan turut menerima sebuah lagi fon kepala Jabra Elite 45e berwarna emas yang bernilai RM415 secara percuma. Selain itu, Jabra turut menawarkan penghantaran percuma dalam promosi ini.

Fon kepala Jabra Elite Active 75t dijual pada harga RM999 dalam dua warna, biru dan kelabu. Jabra turut menawarkan jaminan selama 2 tahun, dengan penggantian 1-ke-1 jika terdapat kerosakan.

Pengguna yang aktif sesuai menggunakan Jabra Elite Active 75t kerana ia kalis peluh, air dan debu dengan pengiktirafan IP57. Ia juga direka dengan bentuk yang lebih kecil dan selesa di telinga pengguna, berbanding model sebelumnya.

Dengan sekali cas, ia boleh digunakan sehingga 7.5 jam, atau sehingga 28 jam bersama kotak pengecas. Tetapi ia tiada penyaring hingar aktif (ANC).

Dengan teknologi HearThrough, pengguna masih boleh mendengar bunyi sekitar dengan jelas walaupun memakainya di telinga. Lebih banyak tetapan bunyi boleh dibuahsuai mengikut citarasa pengguna melalui aplikasi Jabra Sound+.

Manakala Jabra Elite 45e adalah fon kepala wayarles jenis cekak leher yang sangat fleksibel dan sesuai dengan kegiatan aktif kerana kalis peluh IP54. Baterinya boleh memberikan masa penggunaan sehingga 8 jam.

Jabra Elite 45e Gold Beige

Jangan lupa untuk mendapatkan kedua-dua fon kepala Jabra Jabra Elite Active 75t dan Jabra Elite 45e pada satu harga di Lazada, dari 13 hingga 21 Jun 2020.