Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Dec, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

15 telefon Oppo Reno4 untuk dimenangi di majlis pelancaran pada 3 Ogos

Oppo akan melancarkan telefon pintar siri Reno4 di Malaysia tidak lama lagi. Majlis pelancaran tersebut akan diadakan pada hari Isnin depan, 3 Ogos 2020 menerusi siaran langsung bermula dari pukul 6.30 petang.

Majlis pelancaran ini akan dimeriahkan lagi dengan persembahan dari artis-artis Malaysia, iaitu Elizabeth Tan, Ayda Jebat, Phei Yong, Azira Shafinaz, Michiyo Ho, Baki Zainal dan Pauline Tan.

Lebih menarik lagi, penonton acara pelancaran ini berpeluang untuk memenangi salah satu dari 15 unit telefon pintar Oppo Reno4, yang disediakan sebagai hadiah kepada yang bertuah. Penonton juga boleh mendapatkan rebat tunai sehingga RM100 untuk membeli telefon pintar terbaru Oppo ini.

Terdapat dua cara untuk memenangi telefon pintar Oppo Reno4 semasa pelancaran ini. Pertama dengan ‘Like’ dan ‘Share’ majlis pelancaran OPPO Reno4 yang terdapat di Facebook Page Oppo Malaysia. Perkongsian ini haruslah disertakan tanda pagar #OPPOReno4Series dan ditetapkan kepada ‘Public’ agar boleh dilihat semua. Oppo akan memilih 5 pemenang bertuah selepas 48 jam untuk membawa pulang Oppo Reno4 yang baru.

Cara kedua pula ialah melalui kuiz semasa sesi ‘unboxing’ di majlis pelancaran tersebut. Sebanyak 10 unit Oppo Reno4 disediakan sebagai hadiah dalam kategori ini. Seperti tadi, haruslah ‘Like’ dan ‘Share’ majlis pelancaran OPPO Reno4 yang terdapat di Facebook Page Oppo Malaysia, bersama tanda pagar #OPPOReno4Series.

Kemudian, jawab soalan yang dikemukakan dengan tepat bersama tanda pagar #OPPOReno4Series di dalam ruangan komen, semasa sesi QnA diadakan. Tunggu sehingga tamat majlis pelancaran untuk menyaksikan 10 orang pemenang dipilih untuk menjadi pemilik Oppo Reno4 yang baru.

Untuk mendapatkan rebat tunai bagi membeli siri Oppo Reno4 ini, ia boleh didapati dengan mengimbas kod QR yang dipaparkan di bahagian bawah skrin, sepanjang majlis pelancaran. Rebat sebanyak RM50 diberikan untuk pembelian Reno4 dan rebat RM100 bagi Reno4 Pro. Pembelian boleh dibuat di Stor Online Oppo dalam masa 24 jam selepas pelancaran, iaitu sebelum 6.30 petang pada 4 Ogos 2020.

BACA  Lego perkenal set Sesame Street yang sangat comel

Maklumat lanjut serta syarat dan terma pemberian Oppo Reno4 ini boleh di sini.

Jangan lupa untuk menyaksikan pelancaran siri Oppo Reno4 di Malaysia pada hari Isnin, 3 Ogos 2020, pukul 6.30 petang. Sambil berpeluang memenangi salah satu dari 15 unit Oppo Reno4. Majlis pelancaran ini boleh ditonton di Facebook, YouTube dan Twitter, serta di 8TV dan TV3.

Sumber: Oppo