Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Mac, 2021

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Uniqlo Malaysia buka kedai dalam bangunan sendiri 18 Disember 2020

Kedai menjual pelbagai aneka pakaian Uniqlo di Malaysia setakat ini hanya boleh ditemui dalam pasar raya. Tapi ia akan berubah tak lama lagi bila mereka buka bangunan sendiri yang tereltak di DA Square @ Damansara Avenue. Katanya, Gedung pakaian tersebut akan dibuka pada 18 Disember 2020.

Ada promosi pembukaan akan berjalan ketika itu. Contohnya, 1,500 pelanggan pertama kedainya akan terima goodie bag istimewa. 1,500 itu akan disebarkan sepanjang 3 hari iaitu 18.19, dan 20 Disember. Makanya, setiap hari, sebanyak 500 unit goodie bag akan diedarkan.

Selain itu, pelanggan yang lakukan pembelian melebihi RM200 dalam satu resit akan terima tote bag Uniqlo 2020 Fall-Winter sementera stok masih ada.

Gedung Uniqlo ini miliki waktu operasi antara 10 pagi hingga 10 malam. Antara kemudahan yang disediakan adalah tempat letak kereta untuk pengunjung OKU.

Produk cadar Airism sebelum ini cuma boleh dibeli secara dalam talian

Apabila melawatinya kelak, anda boleh jangkakan pelbagai produk pakaian seperti yang boleh anda temui di cawangan Uniqlo lain. Tapi, ada produk unik yang akan ditawarkan. Contohnya, barisan produk berkaitan tempat tidur seperti cadar Airism boleh anda temui walhal ia selama ini hanya boleh dibeli secara dalam talian.

Lebih menarik, barisan baju UTme! juga akan ditawarkan. Ia adalah t-shirt yang anda boleh reka sendiri imej yang ingin tertera dia atasnya.

BACA  KEMASKINI: [BATAL] Jualan cuci gudang Mac City, MacBook Pro terpakai dari RM999