Langgan Pas Sahur Digi hanya RM7 dengan 100GB data

Jika anda bangun awal pagi untuk beribadah atau persiapan sahur, sebagai pelanggan Digi anda boleh mendapatkan Pas Sahur. Digi kini menawarkan Pas Sahur dengan kuota 100GB, khusus untuk penggunaan dari 3 pagi hingga 7 pagi.

Pas Sahur Digi 100GB ini berharga RM7 dan boleh digunakan selama 7 hari. Ia memberikan internet berkelajuan tinggi dan boleh juga digunakan sebagai hotspot. Pas ini boleh dilanggan sehingga 12 Mei 2021, sehari sebelum Hari Raya.

Semua pengguna Digi tidak kira prabayar, pascabayar atau jalur lebar mudah alih, boleh melanggan Pas Sahur ini. Ia boleh diaktifkan menerusi aplikasi MyDigi. Anda juga boleh melanggannya dengan mendail *128*2*2# bagi pengguna Next Prepaid atau *116*2# bagi pengguna prabayar lain.

Menurut soalan lazim FAQ, tiada sekatan kelajuan dikenakan untuk Pas Sahur. Sebarang pengguna di luar waktu iaitu 3 pagi hingga 7 pagi, akan menggunakan data dari kuota biasa. Jika anda pengguna pascabayar dengan talian tmabahan, kuota Pas Sahur ini tidak boleh dikongsi dengan talian tambahan.

[Sumber: Digi]