Gift card Roblox kini boleh didapati di 7 Eleven berdekatan anda

Roblox adalah permainan baru yang menyertai ruangan rak gift card di 7 Eleven. Dengannya, anda boleh mendapatkan matawang maya Robux untuk digunakan dalam platform bagi mendapatkan barang-barang premium yang menarik.

Kad tambah nilai Robux boleh didapati dalam nilai RM50 dan RM125. Selain mendapatkan barang-barang premium, Robux juga boleh diguna pakai untuk melanggan keahlian bulanan Roblox.

Permainan dalam talian ini tumbuh mendadak dalam suasana COVID-19. Roblox lebih menjurus kepada permainan kanak-kanak. Menggunakan platform Roblox, pemain boleh mereka cipta permaianan mereka sendiri dan berkongsikan dengan pengguna lain.

Ruangan sanbox untuk pengguna mereka cipta permainan sangatlah luas, malah mereka boleh melakukan pengaturcaraan bagi memperhalusi bagaimana permainan bergerak balas dengan input pengguna.

Memuat turun dan bermain Roblox adalah percuma dan bagusnya permainan ini adalah ia menyokong pelbagai platform daripada mudah alih Android dan iOS, hinggalah berasaskan pelayar web seperti Chrome.

Mula bermain Roblox dengan akaun baru di sini.