Pengguna Maxis dan Hotlink boleh beli tiket AirAsia dengan diskaun 20%

Selama 3 hari sahaja, pengguna Maxis dan Hotlink berpeluang untuk membeli tiket penerbangan AirAsia, dengan diskaun sebanyak 20%. Promosi ini berlangsung untuk pembelian dari 3 hingga 5 November 2017.

Tetapi terdapat beberapa syarat yang perlu dipenuhi. Pertama, diskaun ini hanya boleh digunakan di aplikasi mudahalih AirAsia sahaja, bukan di laman web. Aplikasi ini boleh dimuat turun di Apple Appstore dan Google Playstore.

Tempahan pula hanya dibuka selama tiga hari, dari 3 hingga 5 November 2017, dan untuk penerbangan dari 3 Januari hingga 26 April 2018. Tempat duduk adalah terhad dan diskaun ini tidak termasuk kategori ‘Premium Flexi/Value Pack Bundled’.

Untuk mendapatkan kod promosi, pengguna Maxis perlu memeriksa di aplikasi MyMaxis di ruangan Deals. Cari AirAsia di dalamnya, dan tekan Download Deal. Kemudian tekan Redeem Now untuk mendapatkan kod promosi.

Bagi pengguna Hotlink pula lebih mudah. Kod promosi terdapat di laman promosi Hotlink dan AirAsia. Boleh terus gunakan di aplikasi mudahalih AirAsia.

Hanya pengguna Maxis dan Hotlink sahaja yang layak menerima diskaun 20% AirAsia ini. Jadi pastikan maklumat akaun AirAsia anda menggunakan nombor telefon yang berkaitan. Untuk maklumat lanjut, rujuk laman promosi di Maxis dan Hotlink.