Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKP dijangka tamat dalam

HARI

PKP dijangka ditamatkan pada 14 Apr, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

999GB Data Facebook percuma setiap hari dengan Hotlink

Xpax baru mengumumkan data Instagram 10GB percuma, di samping data Facebook 10GB percuma. Prabayar Digi pula melancarkan pelan Super Tererrr dengan internet tanpa had selama 12 jam setiap hari.

Hotlink nampaknya tidak ketinggalan dalam perang data ini, apabila menyediakan promosi baru yang memberikan 999GB data Facebook percuma setiap hari. Tapi yang kurang bestnya, ia hanya untuk pelanggan baru.

Pemberian 999GB data Facebook percuma ini diberikan kepada mereka yang membuat pembelian pek permulaan Hotlink FAST atau Super, di antara 2 November hingga 31 Disember 2017 sahaja. Pek permulaan ini harus juga diaktifkan sebelum 31 Disember, barulah pengguna layak menerima 999GB data Facebook percuma ini.

Bagaimanapun, ada satu lagi langkah perlu pengguna lakukan, iaitu melanggan mana-mana satu dari pelan internet di bawah:

  • Pas Internet Harian RM3
  • Pas Internet Mingguan RM10
  • Mana-mana pas internet bulanan RM35 dan ke atas

Kuota 999GB data Facebook ini meliputi bukan sahaja penggunaan aplikasi Facebook, malah ia termasuk aplikasi Facebook Messenger dan lebih penting lagi Facebook Video dan Facebook Live.

Untuk maklumat lanjut seperti terma dan syarat, layari laman web Hotlink Fast Facebook.

BACA  1GB Percuma PKP: Pengguna Celcom terima secara automatik, tidak perlu tebus atau daftar