fbpx

Percuma baucer RM388 untuk pembelian Samsung Galaxy S8, S8+ dan Note8

Promosi dan diskaun sering mengiringi ketibaan musim perayaan. Memandangkan Tahun Baru Cina semakin hampir, Samsung Malaysia mahu meraikannya degan memberikan hadiah bagi setiap pembelian telefon pintar Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+ dan Galaxy Note8.

Promosi Tahun Baru Cina ini akan berjalan dari 22 Januari sehingga 15 Februari, di mana setiap pembelian telefon pintar Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+ dan Galaxy Note8 dari penjual terpilih, akan disertakan baucer elektronik Senheng bernilai RM388. Baucer ini boleh digunakan untuk pembelian mana-mana produk Samsung di semua cawangan Senheng atau senQ di seluruh negara sehingga 25 Februari 2018 sahaja.

Baucer elektronik ini boleh ditebus menerusi aplikasi mySamsung, di mana pembeli perlu membuat pengaktifan aplikasi mySamsung menggunakan telefon pintar yang baru dibeli dan klik pada Reward ‘Joy of Prosperity’ untuk menerimanya. Tetapi hanya 6,945 pelanggan sahaja boleh menebus baucer ini. Jadi siapa yang cepat, dia yang dapat.

Harga rasmi telefon pintar Samsung Galaxy S8 masih lagi RM3,299. Begitu juga Galaxy S8+ masih lagi RM3,699. Manakala Galaxy Note8 pula berharga RM3,999.

Semak senarai penjual Samsung yang terlibat di sini. Untuk maklumat lanjut tentang terma dan syarat promosi ini, layari laman web Samsung Galaxy JOY OF PROSPERITY.

BACA  e-Tunai Rakyat: Sebanyak RM10 juta hasil dari tuntutan e-Tunai Rakyat telah dibelanjakan pada hari pertama