Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKP dijangka tamat dalam

HARI

PKP dijangka ditamatkan pada 9 Jun, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Samsung potong harga Galaxy S8 dan S8+ sebanyak RM600

Tak kisah lah apa sebab pun, janji harga diturunkan. Samsung Malaysia hari ini mengumumkan tawaran masa terhad yang menurunkan harga telefon pintar Galaxy sehingga RM600.

Dari 9 hingga 15 Februari 2018 sahaja, dapatkan telefon pintar Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy J7+ dan Galaxy J7 Pro pada harga lebih rendah dari biasa. Senarai harga promosi yang lebih murah ini adalah seperti berikut:

Harga promosi keempat-empat telefon pintar ini boleh didapati dari pengedar sah Samsung yang terlibat sahaja. Tetapi ia tidak terhad di kedai fizikal kerana ia juga boleh dibeli pada harga promosi di Stor Samsung di Lazada.

Stor Lazada ini turut menawarkan Galaxy S8 dan S8+ dengan hadiah percuma berupa pengecas kereta, pengecas wayarles berdiri, pelindung skrin dan pelindung lutsinar. Semua ihadiah ini berjumlah RM472. Ia boleh didapati menerusi pautan di bawah ini:

Bukan ini sahaja, pembeli telefon pintar Samsung Galaxy S8 dan S8+ turut layak untuk menerima baucer Senheng/SenQ bernilai RM388. Tetapi ia terhad kepada 6,945 pelanggan yang pertama sahaja. Baucer ini boleh didapati menerusi aplikasi mySamsung. Maklumat lanjut penebusan boleh dirujuk di sini.

Maklumat lanjut tentang promosi pemotongan harga selama seminggu ini boleh didapati di laman promosi Samsung Mobile Joy of Prosperity.

BACA  Jom TikTok dengan Samsung #RayaOkay challenge, anda berpeluang menang Galaxy A51