Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Dec, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Lebih RM100,000 hadiah di ulangtahun ke-6 Lazada

Bulan April ini menandakan Lazada telah bertapak di Malaysia selama 6 tahun. Setiap kali ulangtahunnya, Lazada akan menyediakan promosi yang lebih hebat dari biasa.

Selama 3 hari dari 25-27 April 2018, orang ramai boleh menjangkakan diskaun lebih melampau, hadiah percuma, serta pelbagai baucer dan jualan kilat harga terendah yang sukar ditemui.

Pelanggan Lazada boleh menikmati diskaun hingga 90% dari berjuta produk di Lazada. Selain itu, promosi eksklusif yang terdapat selama 3 hari ini seperti pra tempahan Redmi Note 5, serta tawaran hebat dari jenama seperti HP, Nescafe, Maybelline dan banyak lagi.

Tawaran dari rakan kongsi Lazada pula seperti 15% rebat tunai menggunakan kad prabayar CIMB Lazada , e-baucar Petronas, tiket penerbangan AirAisa dan banyak lagi.

Lazada juga menyediakan 1,000 jualan kilat, 1,000 baucar berbeza dan 145 kotak misteri. Pengunjung juga boleh memenangi hadiah bernilai RM100,000 dengan menyertai pelbagai pertandingan di Facebook & Instagram Lazada, menonton Lazada TV, atau berinteraksi dengan Trak Lazada yang melawat 28 lokasi seluruh Malaysia.

Untuk menjadikan pengalaman lebih baik membeli-belah di Lazada, mereka telah mengemaskini sistem portal e-dagang mereka dan menambah fungsi yang memudahkan lagi pengguna.

Lazada telah mereka algoritma personalisasi, di mana sistem mempelajari barangan yang sering dilayari dan dibeli pengguna dan memaparkan barangan yang hampir serupa.

Sistem Chat Now telah ditambah, di mana pengguna boleh berbual terus dengan pemilik kedai di Lazada.

Lazada juga baru melancarkan dompet elektronik atau Lazada Wallet. Pengguna boleh menambah nilai e-wallet secara online atau offline di 7-Eleven, kemudian membelah belah dengan pantas di Lazada. Sebagai promosi, Lazada memberi 10% rebat tunai atau cashback jika menggunakan e-wallet semasa membayar.

BACA  Peluang beli Poco X3 dengan diskaun RM 150 dan percuma Black Shark Funcooler kembali

Selain wishlist, pengguna kini boleh mengikuti atau follow kedai kegemaran mereka. Mereka akan menjadi yang pertama mengerahui sebarang promosi dari kedai ini.

Pengimbas QR kini terbina di dalam aplikasi Lazada. Pengguna boleh mencari kod QR Lazada di kedai fizikal rakan dagang terpilih untuk menerima promosi khas.

Jangan terlepas promosi hebat ulangtahun ke-6 Lazada Malaysia selama 3 hari ini, dari 25-27 April 2018. Semak promosi penuh ini di laman www.lazada.com.my/birthday-sale.