Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Mac, 2021

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

KL Special Force filem Malaysia pertama dihasilkan iflix originals

Setelah sekian lama beroperasi sebagai penyiar tv internet, iflix hari ini mengumumkan filem pertama yang dihasilkan mereka di Malaysia, KL Special Force kini terdapat di iflix. Ia boleh ditonton oleh semua pelanggan iflix secara eksklusif di mana-mana platform iflix.

Filem KL Special Force dihasilkan oleh iflix bersama Skop Productions, Damofa Productions dan Viper Studios. Ia mengisahkan tentang pasukan gerak khas (Special Task Force) yang diketuai oleh Rosyam (lakonan Rosyam Nor) dan ditugaskan untuk menangkap ‘Geng Anarkis’ yang diketuai oleh Asyraff (lakonan Syamsul Yusof).

Zul (lakonan Fattah Amin) adalah salah seorang ahli di dalam pasukan Rosyam dalam misi ini, tetapi pelan mereka tidak sering seperti yang dirancang. Pelbagai helah digunakan Asyraff yang bakal membongkarkan rahsia lebih dahsyat.

KL Special Forces merupakan sebahagian dari koleksi filem buatan Malaysia yang terdapat di dalam pustaka iflix. Lain-lain judul filem yang boleh ditonton di iflix adalah seperti J Revolusi, KL Zombi, The Great Lion, KL Gangster 1 & 2, Upin & Ipin Jeng Jeng Jeng, dan banyak lagi.

iflix boleh ditonton menerusi aplikasi mudah alih iOS dan Android, di TV besar LED atau menerusi desktop dan laptop di laman web www.iflix.com. iflix boleh dilanggan dari RM10 sebulan dan menonton serentak di dua peranti.

Jika anda belum pernah mencuba, iflix memberikan tempoh percubaan penuh selama 30-hari tanpa sebarang bayaran. Hanya daftar dan tonton percuma selama 30 hari. Jika suka, boleh sambung menonton dengan membayar langganan.

BACA  ADUN Bukit Gasing gesa kerajaan tubuhkan badan pemantau selepas insiden J&T Express