Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKP dijangka tamat dalam

HARI

PKP dijangka ditamatkan pada 14 Apr, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Yoodo bagi perayauan internet percuma di perlawanan akhir AFF Suzuki di Vietnam

Semangat rakyat Malaysia masih hangat membara selepas berjaya mengikat Vietnam 2-2 dalam pusingan pertama perlawanan akhir Piala Suzuki AFF, yang diadakan di Stadium Bukit Jalil pada hari Selasa lepas. Pusingan kedua pula akan diadakan di Vietnam pada hari Sabtu ini, 15 Disember 2018.

Yoodo turut sama mahu meraikannya dengan peminat pasukan Harimau Malaya yang akan ke Vietnam, dengan memberikan perayauan internet percuma di Vietnam selama dua hari, pada 14 dan 15 Disember 2018.

Roam Like Home Plus yang memberikan akses internet di Vietnam untuk pengguna Yoodo, biasanya dicaj RM20 sehari untuk penggunaan selama 24 jam. Untuk 2 hari, cajnya ialah RM40. Tetapi khas pada 14 & 15 Disember ini, pengaktifan Roam Like Home Plus di Vietnam tidak akan dikenakan sebarang bayaran.

Walaubagaimanapun, ia hanya memberikan akses ke perayauan internet sahaja. Pengguna masih perlu membeli data untuk menggunakan internet di sana. Pengaktifan perayauan data ini juga perlu dibuat setiap hari, kerana ia tidak diperbaharui secara automatik.

Nasib baik, promosi 20GB add-on RM20 masih berjalan sehingga hujung tahun ini. Jika anda belum ada kad sim Yoodo, anda boleh mendaftar di sini dan menerima kredit percuma RM20. Kemudian anda boleh membeli data 20GB dengan membayar menggunakan kredit RM20 tadi.

Tunggu apa lagi. Jika anda akan ke Vietnam untuk menonton perlawanan akhir ini, aktifkan kad sim Yoodo anda sekarang, dan langgan pelan Roam Like Home Plus Yoodo di Vietnam pada 14 & 15 Disember nanti. Untuk maklumat lanjut, boleh semak laman soal-jawab Yoodo.

BACA  COVID-19: Pusat Sains dan Planetarium Negara ditutup bagi elak penularan wabak COVID-19

Kalau belum ada kad sim Yoodo, dapatkannya segera dengan mendaftar di sini. Penghantaran ialah percuma. Tapi, sempat ke nak dapat sebelum terbang ke sana?