fbpx

Giveaway Tahun Baru, Telefon Baru

Selamat datang tahun 2019! Kami di SoyaCincau BM akan terus menyajikan berita-berita menarik dalam dunia teknologi dan sekitarnya pada anda. Memulakan tahun 2019, kami ada sebuah telefon untuk diberikan kepada seorang pembaca bertuah SoyaCincau BM.

Anda tak perlu lakukan apa-apa kecuali meneka apakah model telefon yang akan kami berikan dengan melihat klu-klu yang akan kami berikan.

Bermula 2 Januari 2019 hingga 11 Januari 2019, anda perlu berkunjung ke Facebook SoyaCincau BM kerana setiap hari sepanjang tarikh tersebut, satu klu akan diutuskan.

Kesemua 10 klu yang diutuskan merujuk pada model telefon yang akan anda menangi di akhir pertandingan ini. Sekiranya anda mengetahui apakah model telefon dalam klu itu, anda perlu menyimpannya sehingga 11 Januari 2019, bila kami membuka ruang komen di artikel ini untuk anda turunkan jawapan pada pukul 12 tengah hari itu.

Ingat, kami tidak mencari jawapan betul di ruang komen Facebook tapi di ruang komen artikel ini. Pembaca dengan jawapan betul terpantas akan diangkat sebagai penerima telefon ini akan kami hubungi.

Anda mungkin perlu bookmark-kan artikel ini kerana di sinilah klu-klu yang kami kongsikan akan dihimpun, selain di laman Facebook kami.

Klu 01

Klu 02

Klu 03

Klu 04

Klu 05

Klu 06

Klu 07

Klu  08

Klu 09

Klu 10

Jawapan

BACA  Tonton dan menang telefon pintar 3 kamera dari Wiko