fbpx

Akan muncul dengan 3 warna, ini rekaan rasmi OnePlus 7 Pro

Baru-baru ini, terbocornya berita mengenai rupa bentuk OnePlus 7 yang dikatakan bakal hadir dengan rekaan skrin yang ada notch. Namun, berita tersebut tidak hanya terhenti disitu.

Terbaru, berita OnePlus 7 Pro juga turut tersebar apabila seorang pembocor berita, Roland Quandt, berkongsi gambar warna ketiga telefon pintar itu yang dipanggil sebagai Almond.

Warna yang dipanggil Almond ini kelihatan seperti warna emas yang terdapat pada telefon pintar yang lain tetapi yang membezakannya adalah, warna terebut kelihatan lebih lembut berbanding warna emas.

Selain daripada warna Almond, OnePlus 7 Pro juga turut menawarkan pilihan warna yang lain seperti Mirror Grey dan Nebula Blue.

Selain kebocoran berita mengenai warna baru, rupa bentuk OnePlus 7 Pro masih lagi sama seperti berita kebocorannya sebelum ini. Sekaligus memberi makna bahawa bentuk tersebut merupakan rekaan rasmi bagi OnePlus 7 Pro ini.

OnePlus 7 dan 7 Pro yang akan diperkenalkan secara rasmi pada 14 Mei 2019 ini juga tidak akan mempunyai perakuan IP untuk rintangan air dan habuk serta OnePlus 7 Pro pula mempunyai trikamera dengan 48MP sensor utama.

Sumber: GSM Arena

BACA  LTE lebih luas dan penggunaan data meningkat, memberi hasil positif buat Celcom