Boost lanjutkan naik taraf hingga 8 malam, beri Token Super Shake untuk semua

Boost, salah satu penyedia sistem dompet elektronik (eWallet) di Malaysia petang ini memaklumkan kepada pengguna untuk melanjutkan masa tergendala sistem mereka untuk proses naik taraf. Menurut Boost, naik taraf ini mengambil masa yang lebih panjang dari dirancang.

Naik taraf ini pada awalnya dijadualkan sehingga pukul 2 petang ini, tetapi terpaksa dilanjutkan sehingga 8 malam hari ini, 11 Jun 2019. Pengguna juga diminta untuk mengemaskini aplikasi Boost di peranti mereka selepas naik taraf ini selesai.

Sebagai penghargaan kepada kesabaran pengguna, Boost akan memberi ganjaran berbentuk Super Shake Token kepada semua selepas aplikasi Boost kembali berfungsi. Super Shake Token ini memberi peluang kepada pengguna untuk memenangi pelbagai hadiah menerusi cabutan bertuah, antaranya mesin kopi Nespresso, dron DJI Mavic Pro, atau hadiah utama iaitu kereta Proton X70. Keterangan lanjut berkenaan Super Shake Token boleh diperoleh di sini.

Jika terdapat sebarang pertanyaan, pengguna boleh menghubungi Boost menerusi emel di alamat [email protected] atau di media sosial di Facebook Boost dan Instagram Boost.

BACA  Ramai pengguna Samsung terima 1 mesej misteri, apa maksudnya?