fbpx

Baru beli Mi 9T? Skuter Elektrik atau Vakum Robot ini mungkin anda punya

Demam Mi 9T melanda Malaysia sejak awal bulan ini. Jika anda salah seorang yang telah memilikinya atau akan menjadi pemiliknya, anda sangat bertuah kerana anda berpeluang memenangi hadiah yang menarik.

Xiaomi Malaysia kini mengadakan pertandingan khusus buat pemilik Mi 9T. Terdapat 13 hadiah disediakan iaitu 1 unit Mi Electric Scooter (bernilai RM1,729), 2 unit Mi Robot Vacuum (bernilai RM1,199) dan 10 unit Mi LED Smart Bulb (bernilai RM99).

Pertandingan ini berjalan dari 16 hingga 26 Julai 2019, menerusi Facebook Xiaomi Malaysia. Untuk menyertainya, pengguna Mi 9T perlu mengikut langkah-langkah berikut:

  1. Pergi ke Facebook Xiaomi Malaysia dan Like page tersebut.
  2. Bergambar bersama telefon Mi 9T yang dibeli, bersama bukti pembelian tetapi cuba jangan terlihat nombor IMEI.
  3. Muat naik gambar tersebut ke Facebook peribadi dan tulis kapsyen sekreatif yang mungkin bersama tagar #TerminateTheRival.
  4. Tag 3 orang kawan dalam status gambar tersebut dan pastikan ia diset ke Public.

Pemenang akan diumumkan pada 29 Julai 2019 di Facebook Page Xiaomi Malaysia.

Untuk maklumat lanjut tentang pertandingan ini, boleh dapatinya di sini.

Jika anda belum memiliki Mi 9T, anda boleh dapatkannya sekarang di Stor Xiaomi di Lazada dan Mi Store di seluruh negara. Ia dijual pada harga RM1,199 dengan storan 64GB dan RM1,399 untuk storan 128GB.

Kalau masih ragu-ragu untuk membelinya, apa kata anda dapatkan lebih banyak maklumat tentang Mi 9T menerusi video kami di bawah ini.

BACA  8 plaza tol ini akan sediakan pembayaran RFID TNG bermula 1 Januari 2020