Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Dec, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Powerbank 10,000mAh hanya RM20 di Promosi Tahun Baru Cina Honor

Tahun Baru Masihi baru sahaja berlalu, kini tiba pula Tahun Baru Cina. Ketibaan hari perayaan bermakna tibanya juga pelbagai tawaran dan promosi. Honor Malaysia tidak melepaskan peluang meraikan Tahun Baru Cina dengan menawarkan Huat Huat Deals di Stor Online HiHonor.

Tawaran Huat Huat Deals Honor berjalan dari 13 hingga 31 Januari 2020. Dengan sebarang pembelian dalam waktu ini, Honor akan memberikan Ang Pao Honor secara percuma. Pembeli juga diberi pilihan untuk membeli Honor Powerbank 10,000mAh bernilai RM149, dengan membayar RM20 sahaja.

Semua pengujung ke laman HiHonor berpeluang untuk memenangi hadiah setiap hari dengan menyertai peraduan Spin The Wheels. Hadiah yang disediakan berupa Honor Flypods Lite, Honor Band 5 Sport dan baucer RM50 dengan pembelian minima RM600.

Promosi paling menarik dalam tawaran ini ialah Honor 20 Pro. Pembeli akan akan menerima baucer diskaun bernilai RM400, menjadikan harganya kepada RM1,599 sahaja, serta hadiah percuma berupa Set Percutian Honor 3-dalam-1 dan Beg Kalis Air Honor.

Senarai penuh Tawaran Huat Huat Deals Honor adalah seperti berikut:

Jika berminat, segera layari laman HiHonor untuk mula mendapatkan tawaran Tahun Baru Cina ini.

BACA  ROG Phone 3 di Malaysia lebih mahal dari model sebelumnya