Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Aug, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Tempahan Lego Super Mario Bermula Hari Ini Dengan 2 Set Expansion Tambahan Diperkenal

Lego dan Nintendo berkongsi maklumat penjualan set Lego bertemakan Super Mario yang telah mereka tease-kan beberapa minggu yang lalu. Rupa-rupanya, set yang mereka perkenalkan tempoh hari adalah set permulaan kerana bersama-sama dengan maklumat penjualan, Lego turut mengumumkan 2 set expansion kepada keluarga Lego Mario.

Set permulaan Lego Mario akan mula dijual 1 Ogos 2020 pada harga USD60. (~RM260) dan tempahan sudah pun dimulakan. Tapi jangan tak tahu, ia sudah pun habis disapu peminatnya sejurus tempahan dibuka.

2 set expansion yang diperkenalkan kali ini adalah set “Piranha Plant Power Slide” dan “Bowser’s Castle Boss Battle”. Mereka masing-masing dijual pada harga USD30 (~RM130) dan USD100 (~RM434). Maka, anda boleh jangkakan perlu berbelanja sekurang-kurangnya RM800 untuk miliki set lengkap ini.

Bezanya set lego ini dengan yang lain adalah ia menyatupadukan teknologi elektronik ke dalamnya. Watak utama Maio dilengkapi sistem Bluetooth, dan ada paparan pada badannya yang berinteraksi dengan ketulan lego di sekelilingnya.

Layari laman rasmi produk untuk maklumat lanjut.

BACA  Tonton pelancaran Poco F2 Pro malam ini di sini