Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Aug, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

ARMY, siap sedia sambut ketibaan edisi khas telefon dan fon kepala Samsung x BTS

Samsung dikhabarkan akan mengadakan kerjasama dengan kumpulan Kpop paling popular masakini, BTS. Kerjasama itu akan menyaksikan penghasilan gajet edisi khas BTS berwarna ungu.

Perkara ini datang dari pembocor berita, Max Weinbach. Menurut beliau, pelancaran produk Samsung ini akan diadakan sebulan dari sekarang, pada 9 Julai 2020. Warna edisi khas ini dipanggil Mirror Purple, amat mirip dengan warna yang ada pada telefon pintar Galaxy Z Flip.

Terdapat 2 produk Samsung yang akan muncul dalam edisi khas BTS ini, iaitu telefon pintar Samsung Galaxy S20+ dan fon kepala Galaxy Buds+.

Perkara ini seperti telah disahkan Samsung apabila mereka telah memuat naik video tentang produk baru dengan kerjasama BTS di twitter. Ia turut mengatakan tarikh untuk tempahan awal iaitu antara 19 Jun hingga 5 Julai.

Adakah Malaysia akan termasuk di dalam senarai peranti edisi khas Samsung x BTS ini? Memandangkan video tempahan awal di atas dibuat di platform Samsung Mobile global, boleh dikatakan jualan ini tidak terhad di Korea sahaja.

Sebagai ahli Army BTS, adakah anda akan mendapatkan kedua-dua produk ini, atau salah satu darinya sahaja?

Sumber: gsmarena

BACA  Kaspersky beri amaran yang Google Analytics diguna hacker untuk curi butiran kad kredit