Pengecas GaN 65W dan Speaker Pintar Xiaomi tiba di Malaysia

Selain ketibaan telefon pintar Redmi 9T, Xiaomi Malaysia turut menyatakan kedatangan dua produk pintar mereka, pengecas GaN 65W dan Smart Speaker. Kedua-dua aksesori ini boleh mula dibeli di Malaysia pada 9 Januari 2021.

Mi 65W GaN Fast Charger

Kepala pengecas GaN memiliki kuasa tinggi tetapi mengekalkan saiz yang sangat kompak. Xiaomi kini memperkenalkan pengecas GaN mereka dengan kuasa setinggi 65W ke Malaysia.

Ia boleh mengecas pelbagai peranti seperti telefon pintar, konsol permainan, tablet termasuk laptop yang menggunakan pengecas USB-C. Pengecas ini dijual pada harga RM119 dan boleh dibeli di Stor Rasmi Xiaomi di Lazada dan Shopee, serta di semua pengedar sah Xiaomi dan Mi Store di seluruh Malaysia.

Mi Smart Speaker

Pembesar suara pintar ini berfungsi seperti Google Home, dengan pembantu maya Google Assistant terbina di dalam. Rekaan yang kecil dan kompak ini memiliki pemacu bunyi 63.5mm dan menyokong teknologi audio DTS.

Terdapat butang kawalan di bahagian atas dan lampu LED mengelilinginya, yang akan berlampu berwarna warni apabila arahan suara diberikan, atau sebagai tindak balas melaksakan tugas yang diberi.

Mi Smart Speaker dijual pada harga RM209 dan boleh dibeli di Stor Rasmi Xiaomi di Lazada dan Shopee, serta di semua pengedar sah Xiaomi dan Mi Store di seluruh Malaysia.

Bacaan Berkaitan