Nikmati jalur lebar 100Mbps dan lebih 100 saluran Astro dari RM6 sehari

(Artikel ini dibawakan oleh Astro)

Astro & Broadband kini menawarkan nilai hebat dan unik untuk pengguna di Malaysia menerusi kempen ‘#WhateverFromHome’. Di dalam kempen ini, rakyat Malaysia boleh melanggan pelan jalur lebar berkelajuan 100Mbps dan sehingga 102 saluran Astro dari RM6 sahaja sehari.

Bekerja dan belajar dari rumah telah menjadi norma baharu masakini. Jadi, internet berkelajuan tinggi yang diyakini dan siaran hiburan tanpa had adalah penting, untuk memastikan pekerjaan dan pelajaran tidak terbantut walau di rumah.

Dengan melanggan pelan Astro & Broadband ini, seisi keluarga boleh menikmati internet tanpa had. Ibubapa bekerja boleh membuat persidangan video, sambil memindah fail atau menjalankan perniagaan dari rumah dengan lancar. Anak-anak pula boleh mengikuti kelas dalam talian serta bermain permainan dalam talian dengan mudah.

Terdapat pelbagai gandingan pelan Astro & Broadband ditawarkan di dalam kempen ini, dengan penjimatan sehingga RM840 dalam masa dua tahun.

Nikmati acara sukan secara langsung seperti perlawanan Liga Perdana terkini, pelbagai program kegemaran tempatan & antarabangsa seperti The Maid (Astro Ria), Kampung Pisang Bersiri-siri, Muzikal Lawak Superstar 2 (Astro Warna), The Good Doctor (Foxlife), serta program kanak-kanak seperti Upin & Ipin dan Ejen Ali (Astro Ceria).

Aplikasi Astro GO

Pelanggan juga akan dapat merasai pengalaman lebih meluas kerana boleh menonton semua proram menggunakan peranti mudah alih dengan aplikasi Astro GO. Siaran berkualiti tinggi 4K serta storan awan untuk tontonan bila-bila masa, boleh dinikmati menggunakan Ultra Box terkini.

Astro Ultra Box

Bukan itu sahaja, 500 pelanggan pertama yang mendaftar untuk Astro & Broadband, akan menerima sebuah pembesar suara Samsung Soundbar bernilai RM799 percuma. Pelanggan yang berminat, dan untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut mengenai semua tawaran terkini, kunjungi laman sesawang www.astro.com.my/broadband atau hubungi 03-7481 3000.

BACA  Celcom sedia dengan rangkaian terkini untuk anda terus nikmati momen penting dalam norma seterusnya