Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Dec, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

61GB internet tanpa sekatan untuk pelanggan Hotlink sempena bulan kemerdekaan

Hotlink nampaknya tidak mahu melepaskan peluang untuk sama-sama meraikan bulan kemerdekaan bersama semua penggunanya, dengan menawarkan 61GB data internet percuma setiap hari, melalui kempen khas yang dipanggil HotlinkMU GIGA Sale.

Untuk mendapatkan 61GB data percuma ini, pengguna hanya perlu membeli mana-mana pelan GIGA SALE dari senarai HotlinkMU, melalui aplikasi Hotlink RED. Selepas berjaya membelinya, 61GB data akan dimasukkan secara automatik ke dalam kuota pengguna.

Promosi HotlinkMU GIGA Sale boleh didapati bermula hari ini, 17 Ogos 2018. Tidak pula dimaklumkan sehingga bila promosi ini berjalan.

Tetapi pengguna tidak perlu gusar tentang masa atau sekatan kelajuan, kerana promosi ini memberikan seluruh 61GB data untuk kegunaan sepanjang masa langganan dan berkelajuan tinggi tanpa sekatan. Maklumat lanjut promosi ini boleh disemak di sini.

Sebelum ini, Digi telah melancarkan kempen Digi Internet Gemilang yang memberikan pelanggan Digi internet tanpa had selama 61 hari. Tetapi internet tanpa had ini untuk kegunaan dari pukul 12 tengah malam hingga 12 tengah hari sahaja.

Tidak kelihatan pula tawaran dari Celcom dan U Mobile lagi. Kalau nak bagi, boleh cepat sikit tak? Dah pertengahan bulan Ogos ni.

BACA  Motorola Razr 5G tampil meriahkan segment telefon boleh lipat