fbpx

Telefon pintar Google Pixel 4 ditemui digunakan di London

Baru-baru ini kecoh di dalam dunia teknologi telefon pintar apabila gambaran Google Pixel 4 terbocor di internet. Kemudian, mungkin kerana bosan dengan berita yang terbocor, Google mengambil langkah yang aneh dengan mendedahkan dan mengesahkan rekaan Google Pixel 4 sebelum pelancarannya.

Terbaru, seorang pembocor berita yang tidak mahu dikenali, telah berkongsi gambar Google Pixel 4 yang sebenar menerusi 9to5Google. Ia kelihatan sama dengan apa yang dikongsikan oleh Google pada minggu lepas dan dikhabarkan peranti tersebut ditemui digunakan di London.

Menerusi gambar yang dikongsi, menunjukkan peranti tersebut memiliki rekaan kamera yang sama dengan rekaan rasmi Pixel 4.

Kita juga dapat lihat, peranti tersebut mungkin merupakan versi XL iaitu versi premium bagi siri model Pixel. Hal ini kerana peranti itu kelihatan agak besar pada tangan lelaki tersebut.

Selain kedudukan microphone yang berada diatas peranti, tiada informasi baru yang dapat kita lihat menerusi gambar tersebut kerana ia hanya menunjukkan bahagian belakang peranti sahaja.

Walaubagaimana pun, hanya terdapat dua gambar saja yang diambil oleh pembocor berita tersebut.

Sumber: 9To5Google

BACA  AMD Umum Siri Ryzen Pro 3000 Untuk Pengguna Komersial