fbpx

Orang ramai beratur seawal 2 pagi untuk membeli Galaxy Note 10

Samsung memulakan jelajah Galaxy Note 10 mereka ke seluruh Malaysia bermula hari ini, 23 Ogos 2019. Terdapat 5 lokasi jelajah ini diadakan iaitu di Kuala Lumpur, Pulau Pinang, Johor Bahru, Kuantan dan Kota Kinabalu.

Sudah pasti, tawaran istimewa menanti mereka yang terawal datang dan membeli Galaxy Note 10 di jelajah ini. Antara hadiah percuma yang diberikan ialah Galaxy Fit, Galaxy Watch Acive, jaminan tambahan, jaminan perlindungan skrin dan powerbank. Tetapi tawaran yang dilihat paling menarik sekali ialah diskaun RM1,000 untuk pembelian unit kedua.

Mungkin sangat tertarik dengan tawaran ini, orang ramai dilihat telah mula beratur di salah satu lokasi jelajah, Midvalley Megamall seawal pukul 2 pagi tadi. Sehingga pukul 9 pagi ini, dianggarkan sekitar 50 orang telah beratur di sana.

Selain membeli telefon pintar Galaxy Note 10, Samsung juga menawarkan diskaun untuk pembelian atas pembelian aksesori untuk telefon pintar terbaru ini. Antaranya diskaun RM50 untuk powerbank wayarles 10,000mAh dan kit pengecas, diskaun RM25 untuk powerbank 10,000mAh serta diskaun 20% untuk casing LED View Cover.

Sumber: Facebook Group Galaxy Note 10

BACA  Nova 5T vs Mi 9T Pro: Mana Satu Untuk Anda?