Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Aug, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Honor Band 5 Sport Edition pembantu kecergasan yang lebih ringan dan murah

Peminat kecergasan yang mencari gelang pintar kecergasan yang ringan, murah dan mudah digunakan, boleh mendapatkan peranti terbaru ini, Honor Band 5 Sport Edition. Ia akan dijual di Malaysia bermula 11 November 2019, dengan harga yang sangat mampu milik. Hanya RM79 sahaja.

Tetapi ia boleh dibeli lebih murah dari itu. Gelang kecergasan ini akan dibuka tempahan awalnya secara eksklusif di Lazada, pada harga RM69 sahaja. Diskaun sebanyak RM10. Tempahan awal ini akan dibuka dari 28 Oktober sehingga 10 November 2019.

Honor Band 5 Sport Edition ini merupakan pengganti kepada Honor Band 4 Running Edition yang dilancarkan awal tahun ini. Beberapa fungsi khas yang terdapat pada gelang kecergasan ini adalah seperti Workout Form Guidance, Basketball Mode dan Professional Running Guide. Ia mengesan pergerakan pengguna melalui sensor 6-paksi yang terpasang di dalamnya.

Selain itu, peranti ini juga kalis air sehingga 50 meter dalam. Ia menawarkan tenaga bateri sehingga 14 hari dan turut boleh dipadankan dengan telefon pintar.

Antara pembaharuan yang terdapat pada Honor Band 5 Sport Edition kali ini adalah talinya diperbuat dari bahan mesra alam. Ia menggunakan plastik kitar semula dengan pilihan warna pelbagai.

Jika berminat, jangan lupa untuk menempahnya di Lazada bermula dari 28 Oktober sehingga 10 November, bagi mendapatkan harga diskaun.

BACA  Dua TV Sony Bravia ini mampu tampung isyarat 4K120 Playstation 5 pada harga bermula RM4,299