Netflix bagi semua tonton percuma: To All The Boys I’ve Loved Before, tanpa perlu mendaftar

Platform penstriman Netflix kini menawarkan tontonan percuma untuk filem keluaran mereka, To All The Boys I’ve Loved Before. Ia merupakan hadiah buat orang ramai sempena ketibaan filem To All the Boys: P.S. I Still Love You, yang merupakan sambungan kepada filem tersebut.

Filem ini boleh ditonton dengan mudah dari komputer atau peranti mudah alih. Apa yang perlu dilakukan hanyalah membuka pautan netflix.com/toalltheboys dan anda akan dibawa ke laman video tersebut. Tidak perlu daftar masuk apatah lagi memasukkan maklumat kad kredit untuk menontonnya.

Filem To All The Boys I’ve Loved Before mengisahkan tentang kehidupan seorang remaja, Lara Jean. Beliau telah menulis banyak surat cinta kepada orang yang disukainya, tetapi tidak pernah memberikan surat tersebut. Tetapi satu hari, surat tersebut dihantar kepada lima orang yang ditulis surat tersebut dan ia membuat kehidupannya di sekolah kelam kabut.

Apakah beliau akan benar-benar meluahkan rasa cinta kepada mereka? Anda boleh tontonnya sendiri untuk mengetahui apa yang berlaku. Jika anda jatuh hati dengan Netflix, maka anda boleh melanggannya dari serendah RM17/bulan.

Bagi pengguna baru, anda boleh mendaftar dan menonton Netflix secara percuma selama 30-hari. Dapatkan juga aplikasi mudahalih Netflix dari Apple Appstore atau Google Playstore.