Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Dec, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Anda boleh pandu uji Oppo Find X2 Pro selama lebih 2 minggu sebelum belinya melalui kempen ini

Tak pernah dilakukan orang, tapi Oppo lakukannya. Ada satu kempen pandu uji sedang berjalan yang bolehkan anda cuba model Oppo Find X2 Pro selama 20 hari dan jika tak suka, pulangkannya saja.

Oppo Find X2 Pro

Sehingga 31 Mei 2020 ini, anda boleh pergi ke kedai Oppo terpilih untuk dapatkan seunit Oppo Find X2 Pro untuk dicuba selama 20 hari. Selepas 20 hari, anda sama ada boleh pulangkan telefon tersebut ataupun jika anda tak ingin berpisah dengannya, anda boleh simpan telefon dan dapatkan rebat sehingga RM460 ke atas harga jualannya.

Sekiranya anda berminat, anda boleh pergi ke laman ini untuk lakukan pendaftaran dan dalam masa 3 hari, pihak Oppo akan hubungi anda untuk proses seterusnya. Anda juga perlu membayar deposit RM3,999 (Oppo Find X2) atau RM4,599 (Oppo Find X2 Pro) memungut telefon di empat lokasi terpilih berikut:

  • Oppo Premium Experience Store di Pavillion Mall
  • Oppo Premium Experience Store di The Gardens Mall
  • Oppo Experience Store di Prangin Mall
  • Oppo Experience Store di Mid Valley Soutkey

Untuk yang yang terlepas berita, Oppo Find X2 adalahsiri flagship terbaharu Oppo. Padanya ada 2 model iaitu:

  • Oppo Find X2 (RM3,999)
  • Oppo Find X2 Pro (RM4,599)

Setiap model hanya ada satu varian sahaja dijual di Malaysia iaitu yang ada RAM 12GB. Tapi model Pro ada storan 512GB manakala yang bukan pro ada storan 256GB.

Ini adalah telefon pertama Oppo yang ada kekalisan air IP68. Pada papan utama, ia dikuasakan Snapdragon 865. Bahagian mukanya ada paparan 6.7” OLED beresolusi QHD+.

BACA  Video YouTube tidak dapat dimain, masalah terkesan di seluruh dunia