Alami kepantasan capaian 5G dalam pakej mampu milik dengan Samsung Galaxy A32 5G

Artikel ini dibawakan kepada anda oleh Samsung

Samsung Galaxy A32 5G mengintegrasikan pelbagai ciri menarik pada telefon pintar dalam satu pakej telefon 5G paling mampu milik yang ditawarkan mereka.

Pada telefon ini terdapat cip pemproses 8 teras berkelajuan 2Ghz. Ia adalah SoC 5G paling cekap tenaga dalam kelasnya dan pada masa yang sama diintegrasikan dengan teras perkomputeran berprestasi tinggi. Hasilnya, anda dapat merasai pengalaman telefon pintar yang menyeluruh tak kiralah untuk bersembang, bekerja, ataupun mengambil gambar.

Apabila bersambung dengan rangkaian 5G, Galaxy A32 5G memiliki jalur muat turun sepantas 2.77Gbps*, dalam kedaan yang optimum, ia jauh lebih pantas berbanding dengan mana-mana yang mampu ditawarkan telco pada hari ini.

Selamat tinggal kepada ikon buffering kerana dengan capaian 5G, kandungan beresolusi 4K UHD sekalipun boleh dimuat turun tanpa sebarang gangguan

Buat gamers seperti anda, 25-30ms adalah ialah piawaian masa ini untuk kualiti bermain permainan online yang baik. Cuba bayangkan bila anda beroleh latensi 1ms, tahap latensi yang mampu ditawarkan oleh 5G.

Jangan biarkan bateri kecil sebagai alasan untuk berhenti bermain. Bagi membolehkan anda berhubung dalam tempoh yang lama, Samsung membekalkan Galaxy A32 5G dengan bateri 5,000mAh.

Dengan bateri sebesar itu, anda boleh berasa yakin untuk tidak membawa kepala pengecas, power bank, dan kabel USB-C ke mana-mana. Pada penghujung hari, anda cuma perlu sambungkan Adaptive Fast Charging 15W untuk isi semula tangki bateri Galaxy A32 5G dengan pantas.

Melengkapi telefon ini sebagai penyelesaian 5G paling mampu milik ialah kuadkamera belakang dengan kombinasi kamera 48MP, 8MP (ultralebar), 5MP (makro), dan 2MP (depth). Untuk berselfie, anda diberikan kamera 13MP.

Ada kamera beresolusi tinggi untuk gambar yang tajam, kamera ultralebar untuk pemandangan, kamera makro untuk subjek dekat,, dan kamera depth untuk kesan bokeh ala kamera mahal.

Tak kira dalam apa-apa situasi, akan ada kamera yang sesuai untuk melakukan tugasan tersebut.

Dapatkan seunit duo Galaxy A32 5G hari ini kerana Samsung sedang adakan kempen “Raya Bermakna, Meriah Bersama”. Dengan setiap pembelian model ini, anda akan mendapat hadiah percuma berupa seunit Samsung SmartTag yang bernilai RM209.

Andainya anda ada telefon terpakai yang ingin anda naik taraf, Samsung juga ada kemudahan tukar beli bila anda bercadang untuk dapatkan Galaxy A32 5G. Anda boleh dapatkan rebat sebanyak RM100 ke atas harga jualannya.

Anda boleh layari laman rasmi promosi untuk maklumat lanjut.

*Penafian: Memerlukan sambungan 5G yang optimum. Kelajuan sebenar mungkin berbeza-beza mengikut negara, syarikat telekomunikasi dan kawasan pengguna.