Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Mac, 2021

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Tiga perkakas Honor baru tiba: Band 5, Band 5 Sport dan Sport Pro

Di samping melancarkan telefon pintar Honor 9X, Honor Malaysia turut memperkenalkan tiga lagi produk baru iaitu gelang pintar Band 5 dan Band 5 Sport, serta fon kelapa bluetooth, Sport Pro Headphones.

Honor Band 5

Siri kelima Honor Band kali ini menampilkan skrin sentuh AMOLED berwarna, berukuran 0.95-inci. Ia sangat ringan, dengan berat hanya 23g sahaja. Harga jualannya di Malaysia ialah RM129.

Baterinya boleh bertahan sehingga 14 hari dengan penggunaan biasa, atau 9 hari dengan pemantauan TruSleep. TruSleep boleh memantau tahap tidur pengguna. Manakala TruSeen 3.0 memantau deguoan jantung pengguna sepanjang masa, 24 jam sehari.

Honor Band 5 Sport

Honor Band 5 Sport pula telah pun dijual di Malaysia awal bulan ini, berharga RM79. Ia merupakan pengganti kepada Honor Band 4 Running Edition yang dilancarkan awal tahun ini.

Beberapa fungsi khas yang terdapat pada gelang kecergasan ini adalah seperti Workout Form Guidance, Basketball Mode dan Professional Running Guide. Ia mengesan pergerakan pengguna melalui sensor 6-paksi yang terpasang di dalamnya.

Honor Sport Pro Earphones

Fon kepala Honor Sport Pro Earphones adalah fon kepala bluetooth berkualiti tinggi. Ia memiliki rekaan cekak bergetah lembut serta magnet pada buds yang boleh melekat agar mudah digunakan.

Fon kepala ini mengecas melalui port USB-C, yang tersembunyi di dalam kabelnya. Dengan mengecas selama 5 minit, ia boleh digunakan mendengar lagu sehingga 4 jam.

Baterinya mengambil masa 70 minit untuk dicas penuh, boleh memainkan lagu sehingga 18 jam atau membuat panggilan sehingga 12 jam.

Honor Sport Pro Headphones direka dengan warna gradient dengan tiga piliaan warna: kelabu, merah dan ungu. Ia dijual di Malaysia pada harga RM299.

BACA  LG pamer set TV OLED lutsinar di katil dengan kadar telus 40%