Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Aug, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

TuneTalk beri 61GB data percuma untuk pelanggan baru sempena merdeka

Selepas Digi dan Hotlink mengumumkan tawaran internet percuma mereka sempena bulan kemerdekaan ke-61, kini TuneTalk juga ingin turut serta. TuneTalk menawarkan sehingga 61GB data percuma untuk pelanggan baru.

Khas untuk pelanggan baru TuneTalk, hanya dengan membeli pek sim baru dan membuat tambah nilai sekurang-kurangnya RM30 dalam tempoh promosi, mereka akan menerima 31+5GB data pada bulan pertama, dan 5GB setiap bulan untuk bulan kedua dan ketiga. Tetapi khas untuk pelanggan yang berpindah dari talian lain (MNP) ke TuneTalk, mereka menerima tambahan 5GB setiap bulan pada bulan keempat, kelima dan keenam.

Jadi untuk pelanggan baru TuneTalk, mereka boleh menerima 46GB data percuma dalam 3 bulan. Manakala pelanggan yang mengekalkan nombor mereka dan berpindah masuk dari talian lain (MNP), boleh menerima 61GB data percuma dalam tempoh 6 bulan.

Tawaran 61GB data percuma ini berjalan dari 19 Ogos hingga 16 September 2018. Ia dilihat sebagai kesinambungan dari tawaran 30GB data percuma mereka sebelum ini.

Untuk maklumat lanjut, layari laman promosi Merdeka ke-61 TuneTalk.

BACA  Tengku Zafrul minta peminjam bertanya bank untuk lanjutan moratorium